След раздялата със Златка Райкова бившият футболист Благой Георгиев -

...
След раздялата със Златка Райкова бившият футболист Благой Георгиев -
Коментари Харесай

Джизъса заби милионерска щерка, тя го заведе на Бали

След раздялата със Златка Райкова някогашният футболист Благой Георгиев - Джизъса се е покрил в чужбина. Той е избягал с настоящата си държанка на остров Бали и не възнамерявал скоро да се връща в България, издават осведомени. Татуираният плейбой изчаквал напрежението да утихне преди още веднъж да стъпи на родна земя, написа " Уикенд ".

Георгиев е отпрашил за екзотичния остров с парите на новото си гадже. Двамата имали спекулация от няколко месеца, само че чак в този момент Райкова научила за нея. Настоящата възлюбена на Благо била милионерска щерка, тъй че можела да си разреши да го устоя. Осведомени източници издават, че родителите на момичето въртели хотели във Велинград. С Джизъса се срещнали по съседска линия – тя му била комшийка в София и незабавно му хванала окото, а не след дълго я вкарал в леглото си.

Известно е, че Благой е опустошен поради проблеми с хазарта. След като завърши спортната си кариера, той профука всичко и остана съвсем без пари. Рускинята Есмер Омерова също го ошушка устойчиво при развода им. През последните години Златка беше индивидът, който главно го устояваше – плеймейтката има онлайн бутик и развива рекламен бизнес в обществените мрежи. За " признателност ” Джизъса се хвана с следващата държанка и в този момент тя е поела разноските по престоя му на Бали.

За да не излезе прецакана от цялата обстановка, Райкова също си е намерила нов мъж. Тя излиза с 27-годишен арменец. Младокът не е прочут в общественото пространство, само че пък е доста издирван измежду плеймейтките. Преди да се залюби със Златка той е имал връзки с " колежката ” й Моника Валериева. Говори се, че бил добре обезпечен финансово и предпочитал гаджетата му да са модифицирани от главата до петите.

Едрогърдата русокоска към този момент даже не се старае да укривам арменеца. Наскоро тя пусна няколко фотоси, на които се натискат, явно за да нервира Джизъса , въпреки че той надали се интересува от нея сега.

Близки до плеймейтката настояват, че тя била гневна поради секс похожденията на Благо и скочила в леглото на първия срещнат единствено с цел да му отмъсти. Бившият състезател изглеждаше като че ли се е кротнал, само че очевидно не е могъл да избяга от старите привички. Досега той е провалял всичките си връзки поради многочислените си изневери.

Джизъса има 4 деца от 3 разнообразни дами –Давид и Йоана от гимнастичката Христина Витанова и Елай от рускинята Есемер Омерова. Най-малкият му наследник Благой –младши е едвам на 2 години. " Добре че е дребен и още не схваща. Благо се оказа цялостен отпадък! ”, нареждала ядосаната плеймейтка. Връзката на Райкова и Георгиев стартира доста обещаващо през лятото на 2018 година Тогава те оповестиха, че са влюбени, а след това участваха дружно в риалити шоуто " ВИП Брадър ”, където демонстрираха възприятията си. Златка си беше повярвала, че може да го промени, само че сметките й се оказаха криви.

Бившият футболист от много време сменя интимните партньорки като носни кърпи и за всяка последваща споделя, че е " най-голямата му обич ”. " Ангелите на Джизъса са толкоз слаби, че въобще не може да се въздържа, когато бъде притеглен от хубава жена. Нищо чудно и на новата да направи дете! ”, разясняват хора от обкръжението му.

Въпреки скандалния си персонален живот, Благо се показва като религиозен човек, който доста държи на християнските полезности. Той има татуирани над 30 кръста по тялото си. Изрисувал е разпятия на всичките си пръсти, под китките, под лакътя, на гърдите, на гърба, на врата, на хълбока, на бедрата. На дясното му рамо е изобразен Исус Христос, а по ръцете му са изписани цитати от молебствия. Оттам пристигна и прякора му Джизъса. Плейбоят е споделял, че постоянно в сложни моменти се моли. Вероятно и в този момент разчита на Бог да го избави от гнева на Русата Златка.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР