След раздялата с плеймейтката Анита Димитрова преди три месеца, Димитър

...
След раздялата с плеймейтката Анита Димитрова преди три месеца, Димитър
Коментари Харесай

Новото гадже на Рачков въртяло любов със столичен зам.-кмет-плейбой

След раздялата с плеймейтката Анита Димитрова преди три месеца, Димитър Рачков още веднъж се носи на крилете на любовта, написа Галерия. Новата му годеница Камелия Андонова е на 35 години и за разлика от силиконката, няма никакви корекции по себе си. Тя се занимава с направата на торти и има бутикова сладкарница в курортния комплекс Лозенец, които се продават много скъпо, само че имат своите правилни клиенти. Тя има сладкарски завод в София, само че в този момент цяло лято е на морето.

Именно там бяха видяни и с артиста в хитовото заведение „ Хасиенда Бийч “. Двамата са си разменяли целувки и обятия на празненства в клуба и даже са щракнати от фотографа на заведението, а съгласно присъстващи Рачков е бил на седмото небе от благополучие и е изглеждал много влюбен.

Двамата се познават от „ Като две капки вода “, където хубавицата последния сезон се е занимавала със сталийнга. Андонова е познато лице на феновете на Нова тв с присъединяване си в „ Сладкото съревнование – Bake off “, което се излъчи през 2016 година Тогата тя е работила в банка. През свободното си време знойната мацка тренира бокс, който поддържа супер форма. Любопитно е, че хубавицата е разведена и има огромен наследник. Била е гадже и на някогашния зам.-кмет на София Кристиян Кръстев, който в този момент е ръководител на УС на Национална компания „ Железопътна инфраструктура “. Той е бил и с други известни дами като Ели Гигова и някогашната брачна половинка на предприемача и притежател на доста хитови столични нощни клубове Пепи Лашов – Лидия. Тя даже се разделя със брачна половинка си поради Кристиян, само че връзката им просъществува малко.

Сега той е благополучен със стилистката на известно фешън списание Виктория Пчеларова, с която имат бебе.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР