След раздялата с Жерар Пике отпреди две години Шакира е

...
След раздялата с Жерар Пике отпреди две години Шакира е
Коментари Харесай

Шакира след раздялата с Жерар Пике – пътят към по-добрата версия на себе си

След раздялата с Жерар Пике отпреди две години Шакира е по-силна от всеки път. Певицата, която има двама сина от футболиста, се завърна стремително на музикалната сцена и пусна последния си албум Las Mujeres Ya No Lloran (Women No Longer Cry), в който болката от раздялата ѝ е послужила като ентусиазъм.
 Шакира и Люсиен Лавискаунт - двойка ли са певицата и артистът от Emily in Paris
Шакира и Люсиен Лавискаунт - двойка ли са певицата и артистът от Emily in Paris

Няколко фотоси породиха подозрения

е звездата на корицата и на Allure за април,а в изявлението си тя разкрива повече за прочувствените последствия от сложната разлъка с  след прекарани 11 години дружно.

" Бях в калта. Трябваше да реставрирам себе си, да обединя още веднъж всички части, които се бяха разпаднали ", споделя латино поп певицата.

Пред изданието тя добавя, че основаването на новата ѝ музика ѝ е посочило, че болката може да се трансформира в творчество.

" Песните са цялостни с анекдоти и някои доста интензивни страсти, които изпитах през тези две години. Но основаването на този албум беше промяна, в която се преродих като жена. Изградих се отначало по методите, които имам вяра, че са подобаващи. Никой не ми споделя по какъв начин да рева или по кое време да рева, никой не ми споделя по какъв начин да дисциплинирам децата си, никой не ми споделя по какъв начин да стана по-добра версия на себе си. Аз вземам решение това ", споделя още.

Тя отбелязва също и това, че когато дамите са прекосявали през сложна обстановка преди, от тях се е очаквало да прикриват болката, да плачат в безмълвие. Но в този момент това към този момент е друго, тъй като никой не им споделя по какъв начин би трябвало да излекуват раните си.

В изявлението си певицата приказва и за двамата си сина от  - Милан и Саша, с които издава, че е гледала кино лентата " Барби ". Момчетата ѝ обаче въобще не са харесали кино лентата, тъй като са го възприели като тягостен за мъжкия пол.

" Съгласна съм до известна степен. Отглеждам две момчета. Искам и те да се усещат мощни, като в същото време почитат дамите. Харесвам поп културата, когато дава опция на дамите, без да лишава от мъжете ролята им да бъдат мъже, да пазят и дават ", добавя.

По-нататък тя разсъждава повече за ролята на мъжете и дамите и споделя, че има вяра, че дамите могат да създадат всичко, без да губят своята същина и женственост.
 Шакира и по какъв начин синовете й Милан и Саша употребяват музиката като терапия след раздялата й с Жерар Пике
Терапията, с която децата на Шакира се оправят с раздялата на родителите си

Милан и Саша носят от гения на майка си

" Мисля, че мъжете имат предопределение в обществото, а дамите също имат друго предопределение. Ние се допълваме взаимно и това допълнение не би трябвало да се губи ", споделя още Шакира.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР