След раздялата с Делио Роси, спекулациите за това кой ще

...
След раздялата с Делио Роси, спекулациите за това кой ще
Коментари Харесай

Сърбин ще е новият треньор на Левски?

След раздялата с Делио Роси, спекулациите за това кой ще бъде неговият заместител стават все по-сериозни. Според информация на “Блиц”, най-вероятният нов треньор на “сините” ще бъде сърбинът Александър Янкович. Твърди се, че той даже към този момент се е схванал с шефовете на “Герена” и още на следващия ден ще дойде в България и ще води тренировката на тима в 18:00 часа.

Янкович е познато лице на стадион “Георги Аспарухов”. Преди време той бе асистент треньор на Славолюб Муслин. След това двамата работиха дружно и в Цървена звезда, Локомотив (Москва) и белгийския Локерен. Впоследствие Янкович стартира независима кариера като старши треньор на Цървена звезда, Локерен, младежкия народен тим на Сърбия, Стандард (Лиеж), а за последно бе отпред на Мехелен.

Вчера пък се появиха информации, че Муслин може да се завърне на “Герена”, само че наподобява договаряния са водени не с него, а с някогашния му асистент. Друг експерт, чието име се спряга за треньор на Левски, е Ясен Петров, само че на този стадий наподобява, че сърбинът е любимец за поста.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР