След раздялата и развода със Себастиян Бер-Маклард, около Емили Ратайковски

...
След раздялата и развода със Себастиян Бер-Маклард, около Емили Ратайковски
Коментари Харесай

Емили Ратайковски използва приложение за запознанства /снимки/

След раздялата и развода със Себастиян Бер-Маклард, към Емили Ратайковски е много забавно.
Тя като че ли още веднъж стартира бъде дейна в най-различни обществени аспекти.
От едната страна, е подкастът ѝ High Low, а от другата - че непрекъснато бива свързвана с разнообразни мъже. Първо това беше Брад Пит, а сега е Пийт Дейвидсън.
Въпреки че Ратайковски даже се появи на обществено събитие с комедианта, остават доста въпросителни към връзките им. Които стават от ден на ден. В последния епизод на подкаста си Емрата приказва за приложенията за запознанства и за какво ги употребява.
Моделът споделя, че всички към нея са ѝ казвали да не се захваща с тях, само че тя на инат е решила да опита. Като задачата ѝ е била да срещне някой естествен мъж. Като тук Емили Ратайковски разяснява какво има поради.
В приложенията за запознанства тя търси хирург, юрист или пък човек на науката. " Използвам приложението, с цел да се срещам с такива хора ", добавя тя, като не прецизира кое тъкмо е това приложение.
Е, Пийт Дейвидсън несъмнено не се вписва в този профил, само че пък източници не престават да настояват, че двамата се сближават от ден на ден. Ратайковски даже твърди, че във въпросното приложение е получила и няколко известия от дами.
Емили Ратайковски, High Low with EmRata, загубата на тегло и по какъв начин й се отразяват психическите контузии
Защо Емили Ратайковски отслабна фрапантно
И въпреки да е поласкана от вниманието, не счита, че в него ще срещне нейния вид жена, по която да да си падне, написа Glamour.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР