След раздялата Христи ми казваше, че съм ку.ва, тъпа и

...
След раздялата Христи ми казваше, че съм ку.ва, тъпа и
Коментари Харесай

Никога такава чалга-икона не е признавала: Мъжът ми каза, че съм тъпа ку.ва! Продадох си всичко, за да има детето за ядене

След раздялата Христи ми споделяше, че съм ку.ва, тъпа и какво иска ми се случи. Казах им най-малко да не ми взимат колата. Бижутата си събрах и ги продадох на безценица, с цел да имам пари. Имаше дни, в които имах единствено 100 лв. и не знаех какво ще с случи на следващия ден, какво ще яде детето. Това разтърсващо самопризнание направи фолкдивата Мария в „Биг Брадър“.

„ Апартаментът е на заем, нямам кола. Нямах 1 стотинка, когато се разделих с Кристиян. Няма да се предам. Аз съм певица, имам някакво равнище. Простено ми е да съм тъпа, гола, всякаква, тъй като го върша за щерка ми. Тя е всичко за мен. Когато се разделихме, вечерта детето легна, обърна се на другата страна и ме попита: „ Кога ще си отидем вкъщи… “ Казах й, че ние сме си у дома. А на сутринта видях, че си е изгризала ноктите “, продължи да споделя Мария.

„ Христи (Гущеров – б.р.) не ми дава бракоразвод, тъй като съм дружно с него в изплащането на заема по жилището “, добави дивата.

„ Една жена си поема риска, с цел да  бъде с един мъж. Аз имам вяра в това. Останах на пътя с един ангел и какво върша? Каквото мога. Не желая да й закупувам скъпи облекла. Образованието й ще го изкарам до края каквото и да ми коства. Аз виждам в нея всичко това, което желаех да бъда. Продадох всичко. Не желая диаманти, не желая бижута. Обичам я “, приключи още Мария.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР