След районните конференции дойде ред и на градската организация на

...
След районните конференции дойде ред и на градската организация на
Коментари Харесай

БСП-Пловдив се отчете за слабостите и успехите СНИМКИ

След районните конференции пристигна ред и на градската организация на Българска социалистическа партия в Пловдив на конференция да регистрира слабостите, проблемите, само че и триумфите, и позитивните трендове, да разиска направеното дотук за последната година, с цел да може в точния момент да набележи ограничения за стягане на редиците за идващите избори. Социалистите отделиха задоволително време и за рецензии към властимащите от ГЕРБ, към ръководството на кмета на община Пловдив Иван Тотев и към работата на Общинския съвет.

В началото на своя доклад ръководителят на Градския съвет на Българска социалистическа партия в Пловдив Красимир Трифонов разкритикува работата на държавното управление, на институциите в страната. Според него в България има " управнически безпорядък и институционална рецесия ", набиват се на очи " очевидните дефицити на българските ръководещи ".

Освен корупцията, има " кавги във всички сфери " като продажбата на ЧЕЗ и бягствата от пандизите - земетресения в опазването на здравето, в системата на Министерство на вътрешните работи, на митниците и други " В България отсъства държавност и това е най-страшната констатация ", заключи Трифонов. Той добави, че на фона на всичко това Българска социалистическа партия се е откроила като мощна съпротива с дейностите си в Народното събрание, безпощадно подлага на критика ръководещите, постоянно в синхрон с президентската институция. Председателят на Градския съвет на партията даде за образец Истанбулската спогодба, ЧЕЗ, корупцията в страната.

Красимир Трифонов благодари за положителната работа на тримата депутати на Българска социалистическа партия от Пловдив по време на последните парламентарни избори, в Народното събрание и в парламентарните комисии - проф. Иво Христов, доцент доктор Георги Йорданов и Теодора Халачева, които също се регистрираха за работата си пред градския партиен конгрес.

Трифонов подчертава върху проблемите на Пловдив като Европейска столица на културата през 2019 година Според него " налице са всички опасности да се представим криво-ляво ". Не единствено поради " финансовите проблеми, само че и поради отсъствието на способен екип, който да осъществя самодейността ".

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР