След раждането всяка майка е напълно погълната от грижите за

...
След раждането всяка майка е напълно погълната от грижите за
Коментари Харесай

5 хобита, които ни превръщат в ужасни майки

След раждането всяка майка е изцяло погълната от грижите за бебето, само че то пораства и тя, виждайки се с малко свободно време, го запълва с разнообразни неща, единствено и единствено да избяга от битието на унила стопанка. Защото е отвратително да мислиш единствено за терлички, курабийки, за това по какъв начин да избелиш лигавниците без белина, за дреболии, от които може да обезумее и най-хладнокръвният.

И тогава тази другояче грижовна дама се отдава на разнообразни занимания. Няма неприятно, обаче някои от тях не просто нервират близките и са изпитание за всички членове на фамилията, само че и може да навредят на здравето – без пресилване! Особено следните 5:

Гледане на телевизия

Знаете всичко за тоалетите и мимиките на тв водещите, за звездите в шоу предаванията, наясно сте с детайлностите към имплантите на Кардашиян, разрива на Анджелина Джоли и Брад Пит, по какъв начин се споделя детето на Део... В час сте с всичко, което дават по малкия екран и предаванията на Дискавъри, и с клюкарските издания, и с риалити форматите. Можете да ги разкажете на мъжа си по време на вечеря, а вечерята, нормално, се състои в най-хубавия случай от студена пица, поръчана от близката пицария, или пък от омлет, заплетен от мъжа ви, тъй като вие следите предаването за екстрасенси и преди малко сте разкрили, че притежавате трето око и към този момент знаете какво е вашето същинско предопределение... И то, явно, не е в приготвянето на вечеря.

Интернет

Skype, Фейсбук, Viber от дълго време са се настанили във вашия смарт телефон или таблет и утрото не стартира с кафе, а с инспекция на месинджъра и чатене с приятелки. Наясно сте с всички значими събития в живота им, а също и с интернационалното състояние, знаете кои са настоящите хаштаг апели. Интернет майките са толкоз зашеметени и захласнати от обществените мрежи, че не влизат в ресторант, в който няма wi fi и въобще нямат възприятие за мярка – пишат на всички места, където сварят.

Сериали

Нашите майки са страдали с „ Робинята Изаура “, само че ние се увличаме единствено от качествени филми, да вземем за пример „ Игра на тронове “, „ Къща от карти “, „ Скандал “...

Битката с дракони или престъпните и политически интриги са извънредно пристрастяващи. Устройваме си киномаратони с по 5-7 серии или напряко - цялостен сезон.

Една майка, за която в царството на торентите няма секрети, изцяло съществено изиска да кръсти щерка си Денерис. Но брачният партньор ѝ съобщи, че семейството му не е Таргариен, а Иванов, по тази причина настоя да нарекат детето просто Мария. И споделя, че не му се мисли, в случай че си родят наследник, по какъв начин ще се споделя – просто не е подготвен да го назовава Тириончо...

Вижте още кои 2 занимания ви трансформират в неприятни майки - Новите родители

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР