След раждането на първата си дъщеря, Рей Уилингъм от австралийския

...
След раждането на първата си дъщеря, Рей Уилингъм от австралийския
Коментари Харесай

На млада майка ѝ писна и отсече: Стига, слагам край на постродилната депресия и свалям 25 кила! Резултатът е главозамайващ

След раждането на първата си щерка, Рей Уилингъм от австралийския град Мелбърн, която е на 30 години, е наранена от постродилна меланхолия и се бори със загубата на тежестта, което е натрупала по време на бременността. Тази нейна борба продължава и през идващите години, само че без необикновен триумф. Майката, която има три деца, пиела по литър диетична кола ежедневно, постоянно хапвала и по цяла плодова торта дневно, а здравето ѝ не било измежду целите ѝ.

Вместо да се отдаде на обезсърчение обаче, тя взема решение да преразгледа метода си на живот и си слага за задачата да смъкна 25 кг.

" Борех се със напрежението и непотребното тегло и аз просто се трансфорах в човек с негативна настройка ", споделя Рей и продължава: " Ядях каквото ми се яде, без да се замисля за здравето и тежестта си. Кърмех и бях непрекъснато гладна ".

Рей, на която ѝ липсва сила и стартира се усеща все по-изтощена, решила да сложи своето здраве измежду целите си и стартира още веднъж да върви на фитнес. Храни се здравословно и уравновесено.

Тя тренира и у дома, а резултатът скоро е налице – след шест месеца тя се разделя с 15 кг, усеща се и изпълнена с силата.

" След първите три месеца, към този момент се построиха и привички и към този момент нямах никакви усложнения. Бях толкоз стимулирана да изгубя идващия кг, включих и бягане, комбинирах фитнеса и силовите тренировки ", продължава описа си Рей.

Днес тя се усеща отлично, откакто се разделя с 25 кг, а външният ѝ тип е неразпознаваем, написа Тялото бг.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР