След публикуването на скандални кадри как жена танцува кючек върху

...
След публикуването на скандални кадри как жена танцува кючек върху
Коментари Харесай

Шокиращ случай: Троен спешен екип е извикан за уж умираща жена, намерена е цялата в телесни течности

След публикуването на скандални фрагменти по какъв начин жена танцува кючек върху кола за спешна помощ, в студиото на „ Тази заран “ Катя Сунгарска от столичната Спешна помощ описа фрапантни случаи, с които се сблъскват медиците всекидневно.

„ Това с кючека щеше да е смешно, в случай че не беше тъпо. На мен ми се сви душата, когато вашата кореспондентка сподели, че тази жена е отпътувала с цялото си семейство на гурбет в чужбина. Тази жена и нейната фамилия са лицето на България по света “, разяснява Сунгарска шокиращите фрагменти на неприличния танц.

По думите ѝ по тези квартали екипите се сблъскват постоянно с нападателно отношение. „ Всички в централата на Спешна помощ изтръпват, тъй като знаят, че колата за спешна помощ ще бъде блокирана за часове вътре. От всички къщи стартират да прииждат заболели хора, с цел да ги прегледат гратис на място “, споделя Сунгарска.

Тя описа и поразителен случай от столицата.

Троен реанимационен екип е извикан на адрес от щерка, която твърди, че майка ѝ умира. „ Екипът заварва майката в доста непристойно положение, окъпана в телесни течности. Дъщеря ѝ споделя, че е безработна и незабавният екип да почисти майка ѝ, след което да я откара в болница, с цел да я гледат “, споделя Сунгарска.

След като незабавните медици изясняват на дамата, че не правят обществена активност, тя става нападателна и стартира да ги наскърбява.

„ Когато тя е схванала, че това няма да се случи, почнала да ги наскърбява – сетрите с думата с „ к “, а лекарят с обидната дума с „ п “. Екипът звъни в централата, с цел да извикат полиция, като тогава дамата почнала да крещи в профил „ Бият ме, пребиват ме от незабавна помощ “. А лекарят се прибра одран и насинен “, споделя Сунгарска.

„ Всеки път когато вървим на такива адреси се приказва с хората, само че те са с настройката, че някой постоянно им е задължен за нещо “, споделя тя.

По думите ѝ би трябвало да има санкции за сходни случаи, тъй като на всички места по света е по този начин.

Радина Лазарова

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР