След публикуването на мемоарите на съпруга й, Меган остава изненадващо

...
След публикуването на мемоарите на съпруга й, Меган остава изненадващо
Коментари Харесай

Подозрително мълчание: защо Меган Маркъл никога не е говорила за мемоарите на принц Хари

След публикуването на записките на брачна половинка й, Меган остава изненадващо тиха. Защо херцогинята не разяснява биографията на принц Хари и не приказва за живота в Двореца?

Докато принц Хари посети всички водещи токшоута, с цел да разпространява новата си книга „ Spare “/Резервен/, брачната половинка му резервира безмълвие – нито се появява обществено, нито прави обществени изказвания. Един английски колумнист даже попита риторично къде е Меган, до момента в който записките на брачна половинка й изпълват рафтовете на книжарниците. Сара Вайн назова очевидното неявяване на херцогинята „ нехарактерно “, на фона на продажбите на биографията на принц Хари, които внезапно скочиха. В своята колонка в „ Мail on Sunday “ Сара пита: „ Къде е Меган? “ „ Въпросът ми не е обвързван с присъединяване й в основаването на книгата – в края на краищата пръстовите й отпечатъци са навсякъде… “. „ Имам поради физически къде е тя? “ От няколко дни няма никаква диря от нея в общественото пространство. Което в действителност е доста нехарактерно. Обикновено тя в никакъв случай не се отделя от [принц] Хари. Тя е съвсем хирургически пришита към него, виси от него като спомагателен придатък “.

По думите на Вайн 41-годишната американка рядко може да бъде забелязана без дежурната й „ замръзнала усмивка “. „ Меган въобще не е човек, който би пропуснал опцията да покаже на света своята феерия. И в последна сметка каква по-добра опция за нея да блесне за следващ път от времето, когато дълго чаканите откровени записки на обичания й брачен партньор са оповестени, когато цялото внимание на пресата е ориентирано към него “, пита колумнистът. Вайн прибавя, че херцогинята вероятно би желала „ твърдо да застане до своя мъж и да го поддържа, до момента в който той е подложен на неизбежната стихия от рецензии “, би желала да бъде „ в епицентъра на събитията “. Журналистката е уверена, че „ не е в природата на Мегън Маркъл сама да се отдръпва от светлината на прожекторите “.

Пишейки за " спада " в известността на двойката, по-специално на интереса към принц Хари, Сара прибавя, че в скорошна анкета на YouGov обществеността сложи по-малкия наследник на Чарлс III даже " под принц Андрю ". Но макар резултатите от изследването записките на херцога на Съсекс станаха най-продаваната книга в жанра нехудожествена литература.

Макар че през последните дни Меган не се е появявала обществено, почитан източник в издателските среди твърди, че управлението на Penguin Random House, издателството, което разгласява записките на принц Хари, е било толкоз изумено от невероятния триумф на книгата, че е било  „ запалено “ от концепцията по-бързо „ да пусне “ печатна версия на събитията, разказани от гледната точка на Меган.

Съвсем неотдавна принц Хари съобщи в изявление, че е изрязал доста детайлности от ръкописа си, като изясни, че неговите записки от над 400 страници в началото са били дълги 800 страници и „ може да са били две книги “. И херцогът, и херцогинята на Съсекс подписаха контракт за четири книги с издателската къща Penguin Random House на стойност 20 милиона $. В допълнение към персоналните си записки, Хари и Меган работят дружно върху книга за " водачество и щедрост ", а херцогинята работи и върху уелнес план.

По последни данни в деня на излизането на книгата " Spare " /миналата седмица/ от нея са били продадени цели 1,4 милиона копия. Източник на Express удостовери: „ Като се има поради триумфът на „ Spare “, записките на Меган в този момент са ни главен приоритет “.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР