След проведено тестово изследване на здравето на служителите, в Пампорово

...
След проведено тестово изследване на здравето на служителите, в Пампорово
Коментари Харесай

Ски зона Пампорово остава отворена и след 22 март

След извършено тестово проучване на здравето на чиновниците, в Пампорово АД са взели решение ски зона Пампорово да продължи работа при съблюдаване на всички противоепидемиологични ограничения.
Ето какво гласи формалното прессъобщение, изпратено от курорта:
" С цел запазване здравето и живота на всички и за понижаване разпространяването на заболяването в курорта и района, осведомяваме заинтригуваните лица, че от 22 март ще останат да работят следните уреди: лифтове №2 Студенец–Снежанка, №5 Малина–Снежанка и №6 Стойките–Снежанка, които обслужват всички отворени и все още ски писти № 1, 1А, 2, 4А, 5, 5А, 6, 6А, 10, 11 и 12.
Хотел Перелик ще продължи да работи с 50% от потенциала си при спазване на въведените от 22.03.2021 година противоепидемични ограничения – неработещи заведения за хранене, питейни заведения, фитнес и СПА център и с опция за изхранване на гостите по стаите.
 Пампорово АД: В неделя решаваме дали ски зоната ще продължи да работи   " Пампорово " АД: В неделя решаваме дали ски зоната ще продължи да работи  
С оглед на усложнената конюнктура в страната и увеличаващия се брой болни от ковид измежду чиновниците на сдружението, ръководств...
Апелираме всички посетители в курорта да съблюдават противоепидемиологичните ограничения, с цел да запазим здравето и живота, както на туристите, по този начин и на хората ангажирани с обслужването им.
При смяна на събитията като усложняване на ситуацията в страната и района или при доста повишаване на броя на заболелите чиновници, сдружението ще преразгледа решението си и навреме ще осведоми обществеността за опцията ски зоната да продължи работа.
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР