След проведен конкурс е определен концесонерът на Централния плаж в

...
След проведен конкурс е определен концесонерът на Централния плаж в
Коментари Харесай

Близка до Радо Слънцето взима централния плаж в Слънчев бряг


След извършен конкурс е избран концесонерът на Централния плаж в Слънчев бряг. Фирмата „ РВК 1 " ЕООД взима линията за 20 години, оповестиха от държавната пресслужба.
Справка сподели, че компанията е софийска, а притежател и шеф е Вася Венциславова Павлова.
Вася Павлова е близка до Радостин Бързанов, прочут като Радо Слънцето в курорта, настояват хотелиери. Той пък е дясната ръка на търсения от Интерпол Христофорос Аманатидис (Таки), правоприемник на борческата империя от 90-те "Вис 2 ". Радо Слънцето е концесионер още на южния плаж в Слънчев бряг, където се намира Какао бийч и Бедрум бийч. Според хотелиери от курорта, новият концесионер сплотява ползите на Таки, Младен Михалев (Маджо) и Маргините. Маджо държи пък плажа Слънчев бряг - Север.
Инвестициите за опазването на околната среда, дюните и предпазените територии на плажа в Слънчев бряг са в размер на 342 409 лева
За 20-годишния период на концесията на плажа цената за 1 бр. чадър ще е в размер на 10 лева с Данък добавена стойност, а цената за бр. шезлонг - в размер на 10 лева с Данък добавена стойност.
Освен за плажа в Слънчев бряг концесионер е избран и за централната линия в Балчик. Това е компанията „ Естет Билд “ ООД. Тя се задължава да предлага за целия период на контракта за концесия от 15 година цена за 1 бр. чадър в размер на 9 лева с Данък добавена стойност и цена за бр. шезлонг в размер на 9 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми.
Размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесиите е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на отчисленията от базата за пресмятане размера на концесионното заплащане.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР