След протест на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд в

...
След протест на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд в
Коментари Харесай

Арест за дрогиран, спретнал си гонка с полицията в Сливен

След митинг на Районна прокуратура - Сливен Окръжният съд в града постанови мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на Б.И. Той е упрекнат за това, че е управлявал лек автомобил под въздействието на амфетамин и метамфетамин, открито по надлежния ред с техническо средство.  

Б.И. е упрекнат и за това, че е попречил на орган на власт - полицейски чиновник, който е трябвало да извърши служебните си отговорности, подавайки сигнал със " стоп “ палка, на който Б.И. не се подчинил и не спрял ръководеното от него транспортно средство.  

Той е упрекнат и за това, че при ръководство на лекия автомобил е предизвикал материални вреди и е основал предпоставки за причиняване на телесни повреди, извършвайки непристойни дейности, изразяващи очевидно пренебрежение към обществото.

Трите незаконни действия са осъществени на 26.07.2022 година в Сливен.

Припомняме, че Районен съд - Сливен взе мярка за неотклонение " домакински арест “ във връзка с Б.И. Определението на съда е от 28.07.2022 година То бе протестирано от Районна прокуратура - Сливен и изменено от Окръжния съд в града, който дефинира Б.И. да бъде арестуван под стража.

Определението на Окръжен съд - Сливен е дефинитивно.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР