След продажбата на винарския им бизнес, Брад Пит реши да

...
След продажбата на винарския им бизнес, Брад Пит реши да
Коментари Харесай

Идва нов мегацирк: Брад Пит съди Анджелина Джоли

След продажбата на винарския им бизнес, Брад Пит реши да заведе дело против някогашната си брачна половинка Анджелина Джоли. Правната борба надалеч не е завършила. През 2016 година, след дванадесет години взаимен живот и две години брак, зездите се разведоха. В продължение на много години някогашните съпрузи се борят в съда за попечителството над шестте си деца. Шест години по-късно напълно друг спор е напът да ги изправи още веднъж пред съда.

През 2008 година двойката купува " Шато Миравал " - винарско имение в Южна Франция, където през 2014 година си споделиха " да ". 47-годишната актриса реши да продаде акциите на някогашния си брачен партньор на " Тенуте дел Мондо " - компания, благосъстоятелност на производителя на водка Юрий Шефлер - съветски олигарх. Проблемът е, че съгласно 58-годишния артист, който е доста завързан към имението и производството на вино, някогашната му брачна половинка е направила това без неговото единодушие. Съдебните процедури бяха упоменати в пресата през февруари предходната година и най-после Брад Пит реши да съди майката на децата си.

Според правосъдните документи, подадени на 3 юни в окръжния съд на Лос Анджелис, Брад Пит твърди, че Джоли съзнателно се е пробвала да му " навреди, като е продала акциите му във винарската компания. В тях се споделя също, че двамата са се съгласили в никакъв случай да не продават съответните си дялове без единодушието на другия и че тя " в никакъв случай не би съдействала за триумфа на " Миравал ".

От своя страна юристите на Брад Пит се стремят да бележит " пристрастеността " на артиста към винарната, както и упоритата му работа, с помощта на която компанията е станала един от " най-известните производители на вино розе в света ". Звездата от " Боен клуб " и неговият юридически екип също подлагат на критика Тенуте дел Мондо за съмнителните ѝ практики. Те настояват, че Юрий Шефлер се пробва да се снабди с " поверителна и предпазена информация в интерес на конкурентната си компания " и да ползва " яростни бизнес тактики ", които заплашват " репутацията на марката, която Брад Пит е построил толкоз деликатно ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР