След проблемите с родното правосъдие Вълчо Арабаджиев се отдаде на

...
След проблемите с родното правосъдие Вълчо Арабаджиев се отдаде на
Коментари Харесай

Вижте къде се покри Вълчо Арабаджиев с гаджето си СНИМКИ

След проблемите с родното правораздаване Вълчо Арабаджиев се отдаде на обич с гаджето си в чужбина – написа в. „ България през днешния ден “. Това излиза наяве от фотоси, които приятелката му Радемила е разгласила в обществените мрежи. Макар дамата да не е отбелязала локация, другари им пожелават прелестно превозване в Италия – отбелязва изданието.

Двамата наподобяват доста влюбени и удовлетворени, че най-малко част от проблемите им с правораздаването са в предишното. Въпреки че родителите му Ветко и Маринела Арабаджиеви са в ареста, а против него към момента се води следствие, Вълчо е на независимост и по всичко проличава, че няма проблеми още веднъж да напуща страната. Това сочи и допитване на изданието до всички правосъдни институции. От Спецсъда потвърдиха, че Вълчо Арабаджиев няма възбрана да напуща страната. Оттам са безапелационни, че прокуратурата е тази, която може да наложи такава мярка.

„ Наблюдаващият прокурор по делото не желае да бъдат оповестявани детайлности по случая “ – бе отговорът на държавното обвиняване.
Вълчо Арабаджиев престоя близо 7 месеца зад решетките по обвиняване, че е взел участие в незаконна група за пране на пари, ръководена от родителите му – арестуваните в Испания Ветко и Маринела Арабаджиеви. С решение на съда Вълчо напуща ареста с мярка за неотклонение „ парична гаранция “ – напомня изданието.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР