След приключване на гласуването в София избирателните списъци, протоколите, бюлетините

...
След приключване на гласуването в София избирателните списъци, протоколите, бюлетините
Коментари Харесай

Изборните книжа от столицата отиват на 4 места

След привършване на гласуването в София изборните описи, протоколите, бюлетините и другите бумаги и материали ще се предават в зала „ Арена Армеец “, където ще бъдат ситуирани 23-та и 25-та районни изборни комисии, заяви БНР.

В зала „ Асикс Арена “, някогашната „ Фестивална “, ще бъдат излъчени книжата в 24-та районна изборна комисия. В Интер Експо център ще се одобряват протоколите от София - област. Заради отчитането на машинното гласоподаване е допустимо да има закъснение, предвижда Полина Витанова - секретар на 23-та районна изборна комисия:

" Ще има усложнения при попълването на протокола, както и по-късно - при приемането му - във връзка с ревизиране на данните, сравняване и вероятно премахване на неточности. Тъй като в този момент за първи път във всички секции ще има машини - на територията на нашия МИР има единствено три секции, в които няма да се реализира машинно гласоподаване, протоколът наподобява по радикално друг метод. Това в допълнение се забави и попълването, и преглеждането му, и приемането, както и при възможни отстранявания на механически неточности ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР