След приемането на България в Шенген и по суша, няма

...
След приемането на България в Шенген и по суша, няма
Коментари Харесай

За членството ни в Шенген и по суша: Еврокомисар Илва Йохансон на посещение у нас

След приемането на България в Шенген и по суша, няма риск страната ни да се залее с незаконни мигранти, увери Илва Йохансон - еврокомисар по вътрешните работи.

Тя участва на подписването на съглашение за засилено полицейско съдействие сред България и Румъния.

„ Документът подсигурява задълбочено взаимоотношение и връзка сред службите на двете страни за битка с проведената престъпност “, посочи българският вътрешен министър Калин Стоянов.

 Награда за Илхан Кючюк от Фондацията на италианските либерали Светът 3 мин. Награда за Илхан Кючюк от Фондацията на италианските либерали  Само за година: Над 1 милиарда лв. е изгубила стопанската система ни поради сухопътния Шенген България 3 мин. Само за година: Над 1 милиарда лв. е изгубила стопанската система ни поради сухопътния Шенген  Шенген по въздух: Над 30 самолета от Румъния кацат в Балчик България 1 мин. Шенген по въздух: Над 30 самолета от Румъния кацат в Балчик  „ bTV Разказва “: Живот в Шенген bTV разказва 4 мин. „ bTV Разказва “: Живот в Шенген  Награда за Илхан Кючюк от Фондацията на италианските либерали Светът 3 мин. Награда за Илхан Кючюк от Фондацията на италианските либерали  Само за година: Над 1 милиарда лв. е изгубила стопанската система ни поради сухопътния Шенген България 3 мин. Само за година: Над 1 милиарда лв. е изгубила стопанската система ни поради сухопътния Шенген  Шенген по въздух: Над 30 самолета от Румъния кацат в Балчик България 1 мин. Шенген по въздух: Над 30 самолета от Румъния кацат в Балчик  „ bTV Разказва “: Живот в Шенген bTV разказва 4 мин. „ bTV Разказва “: Живот в Шенген

„ Българските и румънски жители и бизнес заслужават да се употребяват от цялостния размер права по свободното придвижване. Съвместно продължаваме да работим за отпадане на контрола и по суша до края на тази година “, сподели още министър Стоянов.

Илва Йохансон съобщи, че е у нас, с цел да означи заслуженото и дълго чакано присъединение на България и Румъния към Шенген по въздух и вода.

„ Преди 2 дни Европейската комисия одобри годишния отчет за Шенген и за първи път отправихме рекомендации към съвета да се ангажира с съответна дата за унищожаване на рестриктивните мерки по сухопътните граници. И тематиката ще се разиска на европейския съвет през юни “, сподели още Илва Йохансон.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР