След представянето на усъвършенствания чатбот на Google, който стана известен

...
След представянето на усъвършенствания чатбот на Google, който стана известен
Коментари Харесай

Топ 5 криптовалути през декември според Google Bard

След представянето на усъвършенствания чатбот на Гугъл, който стана прочут с опциите си за изкуствен интелект, тази технология бързо показва капацитета си в разнообразни промишлености.

Една от значимите области беше даването на скъпи прозрения на вложителите, изключително при изследването на евентуалната доходност на криптовалутите.

За съставянето на тези публикация Гугъл Bard разпознава пет криптовалути въз основа на представянето на цените и евентуалната възвръщаемост на вложенията (ROI).

Биткойн ( BTC )

Биткойн, приет за пионерската и най-познатата криптовалута, се смята от Гугъл Bard за “ ” заради открития си триумф и ликвидност. Понастоящем цената му е $41,500, като през последната година той е повишен със забележителните над 130% и може да се похвали с пазарна капитализация от $809 милиарда. Ограниченото предложение от 21 милиона монети, предпазването от инфлация и сигурната блокчейн технология поддържат цената ѝ.

Етериум ( ETH )

Като втората по величина криптовалута по пазарна капитализация, Етериум служи като платформа за децентрализирани приложения (dApps) и съхранява неповторими цифрови активи, като да вземем за пример незаменяеми токени (NFT).

С настояща цена от малко над $2,200 и 70% нарастване през последната година, пазарната ѝ капитализация възлиза на $266.2 милиарда. Гугъл Bard акцентира новаторския принос на Етериум, само че означи опасенията по отношение на пропускателната дарба на транзакциите му, която евентуално лимитира широкомащабните приложения.

Solana ( SOL )

Solana, платформа за смарт контракти, която може да се похвали с висока пропускателна дарба на транзакциите при минимални разноски, означи забележителен растеж в своята DeFi екосистема, достигайки пик на общата заключена стойност (TVL) от над $655 милиона.

§

С цена от $60.8 и над 60% нарастване през предишния месец, Гугъл Bard откри капацитет в мащабируемостта, ниските такси и стабилната екосистема на Solana, само че предизвести за обвързваните с нея опасности, в това число относителната ѝ оригиналност и регулаторната неустановеност.

Cardano ( ADA )

Основана от съосновател на Етериум, Cardano употребява многопластова архитектура, като натъртва на успеваемостта посредством протокола Ouroboros Proof-of-Stake (PoS). Криптовалутата ѝ ADA се търгува на цена от $0.40, като през последния месец е отбелязала нарастване от над 20%. Гугъл Bard похвали техническата основа, устойчивостта и поддръжката на общността на Cardano, само че посъветва вложителите да преценяват пазарната волатилност, регулаторната неустановеност и софтуерния прогрес.

Шиба Ину ( SHIB )

Тази криптовалута, въодушевена от меме, работи върху блокчейна на Етериум, като се стреми към децентрализирано присъединяване на общността. Търгува се на цена от $0.0000000008978, с неотдавнашно нарастване от 33.93% и пазарна капитализация от $5.2 милиарда, SHIB се преглежда като движена най-вече от спекулации и хайп.

Гугъл Bard уточни нейната лимитирана полза, високото предложение, неналичието на интензивност на разработчиците и регулаторната неустановеност, като предизвести вложителите за високорисковия ѝ темперамент заради изключителната волатилност и спекулативния ѝ темперамент.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР