След преболедуване от някои хора могат да изградят срещу него

...
След преболедуване от някои хора могат да изградят срещу него
Коментари Харесай

Учени: Имунитетът след преболедуване на коронавирус може да пази някои хора с години

След преболедуване от някои хора могат да изградят против него имунитет, който да ги пази с години. Това сочи ново изследване, представено от “Ню Йорк таймс ”.
Осем месеца след инфекцията множеството хора имат задоволително имунни кафези, с цел да отхвърлен ковид и да предотвратят наново заболяване, демонстрират данните. Изследването още не е оповестено в профилирано научно издание, само че е най-изчерпателното за имунната памет във връзка с COVID-19.
 4 храни, с които да вдигнете имунитета си във времена на COVID-19 4 храни, с които да вдигнете имунитета си във времена на COVID-19
Подпомагането на имунната система с натурални артикули е най-хубавото решение, което можете да вземете в интервал на пандемия. Цинкът има...
“Това количество клетъчна памет евентуално ще попречи на по-голямата част от хората да получават болнично лекуване поради тежко заболяване в продължение на години ”, споделя Шейн Кроти, вирусолог от Института по имунология в Ла Хоя, Калифорния, и началник на новото изследване. Изследването се базира и на констатацията, че оживелите от тежък изострен респираторен синдром, породен от различен ковид, носят значими имунни кафези 17 година след оздравяването, написа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР