След повишаването на градусите, много хора предпочитат да се разхладят

...
След повишаването на градусите, много хора предпочитат да се разхладят
Коментари Харесай

Колко струва сянката на плажа по Северното Черноморие?

След повишението на градусите, доста хора избират да се разхладят край морето. Скъпо наслаждение ли е да си наемем чадър и шезлонг на плажа по Северното Черноморие, ревизира наш екип.

Варна

В един от най-посещаваните курорти у нас " Златни пясъци ", би трябвало да броим по 10 лева за чадър и шезлонг. Летовниците, които желаят спомагателен комфорт, могат да платят и 5 лева за матрак.



В курорта " Св. Св. Константин и Елена " цената за чадър и шезлонг е 6,50 лева По-големите чадъри са по 8 лева Има и плажове, където сянката коства два пъти повече.

По-евтино е на градските плажове във Варна, където цената на чадърите и на шезлонгите е 5 лева Засега не се чака повишение, защото е закрепена в договорите за наем и концесия на плажовете и те не могат да бъдат променяни.



Най-ниски са цените на плаж " Кабакум – Север " край Варна, където за шезлонг и чадър се заплаща по 2 лева

Много от почиващите избират да прекарат времето си на плажа в свободната зона, която е безвъзмездна.



На варненските плажове свободната зона е над 50% и жителите могат да бъдат спокойни за своята отмора. Мобилните групи на министерството на туризма наблюдават непрестанно това условие да се съблюдава и постановат тежки наказания за нарушителите.





Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР