След повече от два месеца пълна неяснота кой какво работи,

...
След повече от два месеца пълна неяснота кой какво работи,
Коментари Харесай

Само във Фрог: Уволнение чака всеки в ДНСК, отказал длъжностна характеристика със задна дата

След повече от два месеца цялостна неизясненост кой какво работи, в Дирекция ”Национален строителен надзор ” (ДНСК) към този момент някои чиновници имат длъжностни характерности. Подписали са ги през днешния ден, само че са били задължени да се съгласят документите да са със задна дата - 01.06.2019 година Всеки е предупреждаван, че „ шефът е споделил “, че в случай че не разпише го чака уволняване.
Това на учи Фрог от работещи във ведомството. Те описаха още, че за първи път длъжностните си характерности не са получавани от директен началник, а документите са разнасяния от чиновник от отдел „ Личен състав “, който е пенсионер и не попада в щатното разписание. Никой не може да каже на какъв принцип са подбирани хората, които да бъдат „ подсигурени “ и тези, които ще не престават да извършват задания без да знаят дали това им влиза в отговорностите.

На чиновниците, които са получили значимия документ, съответно е обяснено, че началникът на ДНСК Иван Несторов е наредил да бъдат с тази дата. Освен това той се е разпоредил до знанието на всеки да бъде сведено, че който откаже да разпише със задна дата, ще бъде отхвърлен от работа. За първи път чиновниците са заплашвани по този метод, разкриха обезпокоените строителни контрольри.

След обявата на Фрог за изчезналите повече от два месеца документи, в които би трябвало да бъде съответно посочено какви са отговорностите, пълномощията и уговорките на всеки работещ в ДНСК, се оказа, че е почнала инспекция от Инспектората на Министерство на регионалното развитие. " Вероятно това е повода незабавно да бъдат завършени длъжностни характерности и още по-спешно да бъдат написани, като че ли в никакъв случай не са липсвали. ", разясниха източниците ни.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР