След повече от 16 месеца в очакване да бъде построен,

...
След повече от 16 месеца в очакване да бъде построен,
Коментари Харесай

Arctic Bath - плаващият хотел в Швеция

След повече от 16 месеца в очакване да бъде издигнат, невероятният хотел Arctic Bath е подготвен. Той се намира покрай село Харадс в Северна Швеция и към този момент приема резервации. А е необикновен, тъй като е плаващ хотел.

Аrctic Bath е идеалното място за почивка по всяко едно време на годината. Лятото той се носи свободно по реката, а зимата просто засяда в замръзналите води.

Дизайнът му прилича купчина пръчки и по форма наподобява на нещо приблизително сред птиче гнездо и бобров яз. За построяването на постройката му са употребени светли на цвят материали, с цел да се слива с околната среда (най-вече сняг и лед) през зимата.

Отвътре Аrctic Bath е необикновено моден и първокласен. В центъра му е ситуиран арктически открит басейн, в който водата е затоплена единствено четири градуса по Целзий. Тази температура може и да го прави малко леден за разформироване, само че пък е съвършен метод да се почувстваме освежени. За още по-смелите има и ледена външна вана.
 Снимка 433638
 

След като охладим пристрастеностите в басейна, можем да се насладим на топлината на някоя от четирите сауни на хотела или да си вземем гореща вана. 

Аrctic Bath слага максимален акцент върху качествената отмора, която личният състав тук добавя с висококачествено обслужване и многообразие от СПА услуги.
 Снимка 433637
 

Хотелът разполага и с шест отделени от основната част стаи, които се носят по водата. Целта на независимото им корабоплаване е да се укрепи чувството за успокоение и усамотение.

Най-добрата част от престоя в този необикновен хотел е, че сгушени под завивките, може да следим северното зарево през огромните прозорци на стаята, в която сме отседнали.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР