След потапянето на крайцера „Москва“ в Черно море Русия е

...
След потапянето на крайцера „Москва“ в Черно море Русия е
Коментари Харесай

Вижте какво направи Русия след потапянето на крайцера „Москва“ в Черно море

След потапянето на крайцера „ Москва “ в Черно море Русия е разположила системи за противовъздушна защита на украинския Змийски остров, показва английското разузнаване, разяснявайки продължаващата война в Украйна.

Вероятно тези оръжия са предопределени за противовъздушна защита на съветски военни кораби, настоящи в региона на Змийския остров. Според английското разузнаване съветската активност на Змийския остров способства за блокадата на украинското крайбрежие и попречва възобновяване на морската търговия, по-специално износа на украинско зърно.

Руската ракетна офанзива против Киев в неделя сутринта евентуално е опит да се нарушат доставките на западно военно съоръжение. Това се показва в отчета на разузнаването на английското министерство на защитата. По отношение на боевете в Донбас, английското разузнаване отбелязва тежки боеве в Северодонецк и нахлуване на съветски войски към Славянск като част от опитите за обграждане на украинските сили.

В средата на месеца април съветският крайцер „ Москва “, флагманът на Черноморския флот на РФ, беше потънал от украинска ракета. Москва и до през днешния ден мълчи за действителния брой на починалите моряци на борда и по остаряла своя традиция отхвърля, че има жертви. Русия също по този начин твърди, че корабът не е бил ударен от украинска ракета, а причина за нещастието е пожар на борда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР