След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, YALTA CLUB продължава

...
След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, YALTA CLUB продължава
Коментари Харесай

Британецът Moodymanc пристига за първи път в България по покана на YALTA CLUB

След последния уикенд с очарователната украинка Nastia, YALTA CLUB продължава програмата за месеца с две забавни празненства на 23 и 24 март. В петък, зад пулта на Room 2 ще застане Moodymanc - авторитетен и почитан актьор от Манчестър, който българската аудитория ще види за първи път. Той ще показа продължен сет, а вечерта ще открие Liubo Ursiny. В съботната нощ, още веднъж в Room 2 ще чуем двамата българи, които направиха няколко запаметяващи се празненства през последните месеци в клуба, а точно Soulful Traveller and George Quest от Soul Fiction.

На 23 март (петък) Room 2 ще отвори порти за Danny Ward, по-познат на публиката като Moodymanc. Той се занимава с музика през целия си умишлен живот и по тази причина, през днешния ден е един от най-уважаваните актьори на международната хаус сцена. Британеца продуцира музика независимо от 90-те години, когато е по-известен под името Dubble D и издава най-вече за лейбъла 2020Vision. Той е и съосновател на групата 2020 Soundsystem, дружно с Ralph Lawson и Silver City. Негови хитови части са класики като Joy и Black Paint, издадени от лейбъли като Tsuba, Exploited, Dessous, Crosstown Rebels и Local Talk. Един от последните му планове Balaphonic е подсилен от Detroit Swindle, Jimpster и други, а Well Cut Jazz Workshop провокира огромно неспокойствие, с помощта на колаборацията с някои от водещите имена на актуалния джаз. Историята на Danny като джаз музикант с интернационална известност, колекционер и познавач на записи му дава преимущество като DJ. Независимо дали пуска танцували части или музика за интимна конюнктура, той предлага разнообразна и динамична селекция от музика, която постоянно стига до публиката.

На 24 март (събота) ще посрещнем Soul Fiction за още една разходка из дебрите на soulful, deep, afro-tech и afro-deep теченията. Слоганът им " световни хаус ритми” приказва самичък по себе си - пленяващи дълбоки бас линии, украсени със семпли, принадлежности и вокали от целия свят. За да бъде цялостна пъстротата на музикалната палитра, в събота, дружно със Soulful Traveller & George Quest ще се включи и LUBK (Любо Енев) със своите виртуозни импровизации на перкусии. Той е добре прочут перкусионист и барабанист освен в родните ъндъргранд среди. По време престоя си в Лондон преди години е имал възможнстта да свири дружно с редица одобрени актьори като Terry Francis и Sonique в голям брой емблематични лондонски клубове.

За 23 март, YALTA CLUB още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected].

Билети за уикенда могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20 лева за 23 март и 10 лева за 24 март.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub.com.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР