След последните избори партиите търсят универсалния виновник в лицето на

...
След последните избори партиите търсят универсалния виновник в лицето на
Коментари Харесай

Йотова пред Дарик: Партиите търсят универсалния виновник в лицето на президента, за да оправдаят собственото си безсилие

След последните избори партиите търсят универсалния провинен в лицето на президента, с цел да оправдаят личното си изтощение. Това сподели в предаването " Дума на годината " на Дарик радио вицепрезидентът Илияна Йотова.

Според нея, в случай че полемиката за втория мандат повтори тази за първия, няма смисъл да се приказва за възможен триумф и на третия мандат. Пред водещия Константин Вълков Йотова сподели, че спомагателното време, обещано от президента на партиите, се отплаща дейно.

Вицепрезидентът разяснява и ветото на президента върху измененията в Изборния кодекс. Тя дефинира като обезпокоителен обстоятелството, че се внася в допълнение съмнение в изборния развой.

Шарлатанията се настани трайно у нас и това е тежка диагноза за обществото ни, сподели още вицепрезидентът Йотова. Според нея в сегашното интелектуалците не намират съображение да се месят в политиката, тъй като никой не се случва в тях, макар че тяхната роля е извънредно значима за общество.

Тя попита до каква степен е действителна заплахата интелигенцията да бъде сменена от инфлуенсерите.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР