След поредните нощни за България мачове на турнира в Акапулко

...
След поредните нощни за България мачове на турнира в Акапулко
Коментари Харесай

Фаворитите вече са на четвъртфинал в Акапулко

След следващите нощни за България мачове на шампионата в Акапулко бяха завършени и четвъртфиналните двойки. Големите любимци не престават напред, което подсигурява и страхотни конфликти в топ 8.

С максимален интерес сякаш се очакваше дуелът сред Доминик Тийм и огромния гений Денис Шаповалов. Само че първенецът от 2016-а Тийм не остави никакъв късмет на канадеца - 6:2, 6:3 за единствено 75 минути. Третият подложен завоюва 77% от точките на собствен сервис и през целия дуел не даде късмет за пробив на противника. Тийм се възползва и от 20-те непредизвикани неточности на левичаря Шаповалов.

"Много съм благополучен, тъй като всеки знае какъв брой добре той може да играе и какъв брой рисков е. Днес беше съвсем съвършено ", показа Тийм.

За него няма да става по-лесно, тъй като следва мач с Хуан Мартин Дел Потро. Кулата от Тандил се оправи в трисетов конфликт с Давид Ферер - 6:4, 4:6, 6:3.

Вторият в схемата и най-високо ранкиран след отхвърли на Рафа Надал Александър Зверев също стигна до топ 8 след триумф със 7:6(6), 6:3 над своя съотечественик Петер Гойовчик.Неговият идващ противник ще бъде американецът Райън Харисън, който победи първенеца от Рио Диего Шварцман след 6:3, 5:7, 6:4.

Останалите две четвъртфинални двойки са Хьон Чун-Кевин Андерсън и Фелисиано Лопес-Джаред Доналдсън.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР