След поредната заплаха Ще ти отрежа главата! Ще те очистя

...
След поредната заплаха Ще ти отрежа главата! Ще те очистя
Коментари Харесай

След вербалната атака срещу него, Жоро Игнатов сезира прокуратурата

След следващата опасност „ Ще ти отрежа главата! Ще те очистя като пиле “, отправена към паметния основен редактор на предаването „ Съдебен спор “ Жоро Игнатов, той означи, че въобще не се опасява за живота си. Журналистът, който е и квалифициран юрист получи тази опасност от чиновник на детска градина в Сливен. След като репортажът бе излъчен в предаването предишния уикенд, феновете се възмутиха, а роднините му са съществено обезпокоени.

 

Заплахата пристигна, откакто Игнатов притисна с неуместни въпроси Генчо Генов от Сливен. В епизода на предаването бе прегледан иск на наследник против татко му, който взел парите от продажбата на наследствени парцели. Момчето Георги Генов е със специфични потребности и постоянно е било засичано да проси, както и да рови из кофите за боклук. Негови съседи му оказват помощ да претърпява като самите те стават очевидци на сериозните обиди и закани към основния редактор на „ Съдебен спор “. Още по-скандалното в тази ситуация е, че действието се развива в детската градина, където Генчо дава отговор за поддръжката.

 

„ Гледай си работата! Изчезвайте от тук! Чуваш ли какво ти споделям? Ако не си тук с микрофона, знаеш ли какво ще ти се случи? “, стартира със заканите бащата на Георги. Оказва се, че Генчо не му е биологичен родител, а момчето е осиновено.

Съпругата му, е дамата, която е отгледала момчето, само че е напуснала този свят преди три години и в този момент Генчо се заканва, че ще изгони сина си на улицата.

 

„ Такива цялостни отпадъци сте всички тук в България. Гяури! Разбра ли в този момент? “, продължава да ръси обиди арогантният вид. След като Жоро Игнатов го предизвестява, че ще заведе дело за засегнатост, той му се заканва, че ще му отреже главата.

 

Жоро Игнатов го предизвестява, че това е опасност, обществено отправена към него пред очевидци и ще сезира прокуратурата за това. В отговор получава: „ Ако имаш възможност… Много си дребен, ще те очистя като пиле, бе! “.

 

В студиото Нана Гладуиш се обърна към Игнатов с думите, че този човек го гледал доста неприятно и това не й харесало, допълвайки, че е наясно, че не си оставя магарето в калта. Запознати издават, че Жоро Игнатов към този момент е сезирал прокуратурата по случая и Генов е бил разпитан, като следва да му бъде повдигнато и обвиняване. По всяка възможност Игнатов ще заведе и частен иск за компенсации.

Автор: Уикенд

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР