След поредицата от случаи на отровени кучета и котки по

...
След поредицата от случаи на отровени кучета и котки по
Коментари Харесай

Кой ръси отрова за животни по улиците на Бургас?

След поредицата от случаи на отровени кучета и котки по улиците на Бургас, във Фейсбук се появиха фрагменти на жена, за която се подозира, че е сложила отровата. Родители в региона са обезпокоени, тъй като разхвърляната отрова носи риск най-много за децата.

Домашният любим на Диана е умрял откакто е погълнал от отровата. Излязох сутринта, с цел да си разходя кучето, което беше на мотив. Доближи се до едно дърво и помислих, че единствено ще го подуши. След момент обаче видях, че има някаква кутия със синьо вещество. Аз го дръпнах, само че той съумя да погълне малко от него, споделя тя. След 50 метра стартира да залита, а от устата му излизаше пяна. Веднага тръгнахме към ветеринаря. През цялото време се тресеше. 10 минути по-късно умря, сподели още тя.

Искаме да разберем кой хвърля тази отрова и да има наказване. Никой няма право да разхвърля такава мощна отрова по улиците. Имаме данни за дамата, надяваме се всичко да се разкрие, разяснява Тамара, която е една от споделилите във Фейсбук фрагментите на жена, за която се подозира, че е сложила отровата.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР