След поредицата от катастрофи през последните дни, жена се преоблече

...
След поредицата от катастрофи през последните дни, жена се преоблече
Коментари Харесай

Жена мече изуми шофьорите на пътя Плевен-Ловеч

След поредицата от произшествия през последните дни, жена се преоблече като мече и се появи на пътя Плевен - Ловеч с девиза  " Спазвай разпоредбите, някой те обича ". Това е пътят, където в събота починаха президентът на волейболния клуб " Олимпиец " Стефка Великова и двама млади волейболисти, съобщи Бг он ер.

" Вложих старания в това начинание, тъй като повече не устоявам да ме е боязън, когато пътувам. Не устоявам на ужаса, на скръбта, на несигурността. Отидох на пътя, тъй като камерите за скорост на патрулните коли на полицията не съумяват. Отидох, тъй като тръгваш, с цел да стигнеш, всеки търси избавление. Целта е да предложа живот, да предизвикам водачи и пасажери да съблюдават разпоредбите ", каза Десислава Дамянова, която взе нещата в свои ръце  и облече костюм на мече.

" От двете страни те следват безмълвните погледи на монументи, на посърнали цветя и осъзнавам, че всеки от нас може да съблюдава разпоредбите ", безапелационна бе тя в ефира на Bulgaria ON AIR.

" Четях по устните им " благодаря ви ". Само един час бях там, защото по-късно трябваше да отида на работа. Всеки ден пътувам сред Плевен и Ловеч ", показа Дамянова.

Според нея би трябвало да има непрекъснат надзор, само че тя не има вяра, че това би могло да се реализира. Очаква да бъде въведено наложително образование за разпоредбите за придвижване още от детската градина.

" Пътят е задоволително добър, има маркировка, има знаци, не ни доближава схващане ", счита Десислава Дамянова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР