След полунощ от северозапад облачността ще започне да се разкъсва

...
След полунощ от северозапад облачността ще започне да се разкъсва
Коментари Харесай

Облачността се разкъсва, слънцето се показва

След среднощ от северозапад облачността ще стартира да се раздира и на следващия ден преваляванията ще стопират, най-късно в крайните източни региони. Облачността в множеството места ще намалее до най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан северен вятър. Минималните температури ще са от 8° до 13°, оптималните – сред 17° и 22°.

Над планините преди обяд ще бъде облачно и мъгливо с валежи от дъжд, над 2000 метра - от сняг. След обяд преваляванията ще спрат и облачността ще се раздра, над масивите от Западна България до най-вече слънчево. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи – краткотрайно мощен, вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 12°, на 2000 – към 4°.

Над Черноморието ще бъде най-вече облачно и дъждовно. След обяд преваляванията ще отслабват и до вечерта ще спрат. Ще духа сдържан вятър от север-североизток. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е към 23°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР