След положителна проба за дрогаОгнеборецът бил следен дълго време от

...
След положителна проба за дрогаОгнеборецът бил следен дълго време от
Коментари Харесай

Разследват пожарникар за връзки с наркобандити

След позитивна проба за дрога
Огнеборецът бил наблюдаван дълго време от криминалисти

Бил в компания на различен отхвърлен чиновник на Министерство на вътрешните работи

Пожарникар от Бургас е разследван за връзки с наркобандити. В понеделник вечерта 35-годишният огнеборец бил арестуван, откакто бил свален от първокласен джип БМВ Х5, а пробата му за дрога бил позитивен за приложимост на амфетамин.

Според полицейски източници пожарникарят бил наблюдаван дълго време от криминалисти от ОДМВР-Бургас. До това се стигнало, откакто той показал разточителен метод на живот, който не отговарял на работата му и имало данни, че е в компанията на наркодилъри и наркозависими, писа “Флагман”. Задържаният работел от три години като лидер на пожарен автомобил. В службата правели неочаквани инспекции, само че той до момента не е давал позитивни проби за алкохол или упойващи субстанции. Колегите му обаче го засичали доста пъти в несъответстващо положение.

През месец май т. година служител на реда от Бургас също бе отхвърлен от работа за връзки с наркобандити. Той бе хванат също след дълго наблюдаване. До слагането на белезниците на ръцете му се стигна след гонене из морския град и по пътя за Созопол. Пробата му за опиати била позитивна за приложимост на амфетамин и метамфетамин. Заедно с ченгето в джипа му бил и престъпно проявен мъж. Смята се, че пожарникарят бил в другарски връзки с служителя на реда.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР