След подписването на такава молба, той избягвал всякакъв контакт с

...
След подписването на такава молба, той избягвал всякакъв контакт с
Коментари Харесай

Паника Сред Екипа На Шоуто! Сега Вече Я Загазиха, Слави Трифонов Безмилостно Им Съобщи, Че

След подписването на такава молба, той избягвал всевъзможен контакт с подателя й.

Най-много прегрешения и санкции от екипа на Дългия имали Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавана не са част от екипа на шоуто. Те не приемали това съществено и даже го обръщали на подбив, описват хора от екипа. Санкциите постоянно търпели и сценаристите. Слави постоянно решавал, че пишат тъпи смехории и режел от заплатите им. Глоба напълно скоро отнесла и Невена Цонева. Докато беше посетител на Трифонов, тя си разреши на напсува в ефир. За Слави не било проблем да заплати санкцията от Съвет за електронни медии, само че решил да даде урок на певицата и ги удържал от заплата й.

Алекс Раева също е признавала, че санкциите при Слави са солени, само че това я е направило по-дисциплинирана. Глоби са плащали съвсем всички, които са били или към момента са част от екипа на шоуто. Това била и повода да си тръгне Любо Нейков, който постоянно плащал санкции в порядъка на 100-200 лв..

Слави Трифоно със солени санкции за провинилите се чиновници сн. ХотАрена

Трифонов обаче не налагал единствено санкции. Той обичал да насърчава всеки, който успеел да го заслужи. Слави обичал да изненадва подчинените си с дарове. Преди четири години изненадал любимците си от „ Ку-Ку бенд “. Годжи и Цветан Недялков получили особено направени китари за по 8000 евро.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР