След почти половин година чакане, онлайн потребителите в Европейския съюз

...
След почти половин година чакане, онлайн потребителите в Европейския съюз
Коментари Харесай

Новата социална мрежа Threads вече е достъпна у нас

След съвсем половин година очакване, онлайн потребителите в Европейския съюз (включително - България) имат достъп до най-новата огромна обществена мрежа - Threads на Meta.

От през днешния ден можете да разглеждате изявленията в нея без регистрация или да качвате, харесвате или коментирате наличие посредством профила си в Instagram.

Забавянето в Европейски Съюз няма публично пояснение, само че евентуално е по отношение на по-строгите условия във връзка с отбраната на персоналните данни в съпоставяне да вземем за пример със Съединени американски щати.
 Какво е Instagram Threads -
Какво е Instagram Threads - " килърът " на Twitter, който не можете да ползвате

Новата обществена мрежа натрупа над 5 млн. консуматори за броени часове

Глътка въздух

Threads се появи през лятото - в миг, в който Илон Мъск не просто преименува Twitter на X, само че и трансформира доста от функционалностите в платени екстри. Разочарованието от микроблогинг мрежата и лесната регистрация през Instagram разрешиха на Threads да набере 100 млн. консуматори за рекордно време.

След това, обаче, пристигна отливът. Оказа се, че голям % от потребителите са употребявали новата платформа за малко, след което ползата им внезапно е понижен.
 Twitter или Threads: Който и да победи, тези вложители печелят
Twitter или Threads: Който и да победи, тези вложители печелят

Новата обществена мрежа на Зукърбърг би върха на ChatGPT по набрана известност

Голям фактор за това е, че Threads беше доста " постна " откъм функционалности - нещо, което в това време беше усъвършенствано от Meta.

Дали влизането в Европейски Съюз ще даде нов подтик на обществената мрежа - това за компанията на Марк Зукърбърг ще е въпросът на 2024 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР