След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол

...
След почти двумесечно участие в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол
Коментари Харесай

Никол напусна X-Factor Италия, публиката я изпрати с обожани...

След съвсем двумесечно присъединяване в най-популярния музикален формат, 16-годишната Никол Паласчева напусна X-Factor- Италия. Българката, която е първата чужденка с подобен триумф в италианското предаване, беше изпратена с боготворене от публиката. Аплодисментите продължиха и в обществените мрежи на шоуто, където изявленията за нея събраха най-вече мнения и лайкове.

В последния епизод на X-Factor Nika Paris извърши своята авторска ария “No limit”. След брилянтното си показване българката продължи напред, само че напусна предаването при второто си присъединяване за вечерта, когато изпя Don’t start now на Dua Lipa. Припомняме, че нееднократно Никол беше сравнявана със супер известната Lipa, а съдията в шоуто Mika даже й предсказа кариера като на английската суперзвезда.

„ За мен всичко това беше извънредно прекарване - показа Nika Paris след предаването - Радвам се, че имах опцията да се срещна и с Ед Шийрън, който беше част от последния лайф. Радвам се, че след тази огромна риалити страст за мен в този момент следва същинската действителна работа “.

Никол и музикалният й наставник Дарияна Куманова не скриха, че към този момент са получили поредност оферти от мениджъри, продуценти и актьори, които желаят да основат взаимни планове. „ Още е рано да се спрем на съответна концепция - добави Дарияна - Все отново в този момент е време да се зарадваме на триумфа на Никол, да отдъхнем от огромното напрежение и да се подготвим за финала на предаването на 9 декември, за който Nika е публично поканена. “

16-годишната българка към този момент ще остане в Италия, с цел да може феновете на най-популярното музикално предаване да я видят и в последния ден на шоуто.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР