След почти двугодишна връзка 44-годишната актриса и социалният предприемач Филип

...
След почти двугодишна връзка 44-годишната актриса и социалният предприемач Филип
Коментари Харесай

Хилари Суонк се омъжи тайно

След съвсем двугодишна връзка 44-годишната актриса и общественият бизнесмен Филип Шнайдър подписаха брак на загадка гала през уикенда.

Двойката замени клетви под намерено небе в резервата Сейнт Лусия в Кармел, Калифорния. В празничния ден Хилари Суонк облече две рокли, като за булчинската си избира Elie Saab , на който не крие, че е обожател.

 Хилари Суонк Courtesy Hilary Swank and Philip Schneider/Vogue

За нея актрисата споделя пред Vogue: „ Исках нещо сантиментално, което наподобява неостаряващо като гората от секвои, където щяхме да се оженим, а дизайнът надскочи най-големите ми упования. Беше повече от това, което си представях. “ Роклята, направена особено за случая, съчетава дантела Шантили, осем метра копринен шифон и шест метра органза, като основаването ѝ лишава 150 часа.

Втората рокля за деня е Dior и с нея булката е облечена по време на сватбения банкет в моден рустикален хамбар, който е издигнат преди повече от век. Обувките на булката за церемонията и последвалото празненство са дело на Christian Louboutin .

 Хилари Суонк Courtesy Hilary Swank and Philip Schneider/Vogue

Хилари Суонк и Филип Шнайдър стартират връзката си в края на 2016 година малко след анулацията на годежа сред актрисата и тенесиста Рубен Торес. Преди това тя е женена за сътрудника си Чад Лоу в продължение на 10 години преди раздялата им през 2007 г.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР