След почти 3-годишно чакане, притежателите на предварителни резервации за Model

...
След почти 3-годишно чакане, притежателите на предварителни резервации за Model
Коментари Харесай

Tesla започва доставките на Model 3 в Европа

След съвсем 3-годишно очакване, притежателите на предварителни резервации за Model 3 на Tesla в Европа ще получат опция да седнат действително зад кормилото на бъдещия си автомобил, въпреки и към този момент в тестови модели. Обикновено тази самодейност на компанията предхожда началото на фактическите доставки, още повече, че към този момент се появиха и вести, че към днешна дата два кораба, натоварени с Model 3, пътуват към Европа.



Tesla обаче към този момент са стъпили на Стария континент, най-малко в случай че съдим от обява в интернет изданието Electrek, съгласно което няколко автомобила Model 3 са били видяни през последната седмица по европейските пътища. Според изданието те ще бъдат употребявани за проби.

Electrek също по този начин има и свидетелства на редица бъдещи притежатели на Model 3 от доста европейски пазари, които са получили предложения да тестват електрическия автомобил.

Според анализаторите компанията построява тест-драйв флот в цяла Европа и разпраща предложения за пробни обиколки, въпреки че за момента това се лимитира в кръга на притежателите на предварителни резервации за покупка. Tesla разчиташе на същата тактика и на северноамериканския пазар предходната година.

Най-известният производител на електрически автомобили има съвсем 14 000 поръчки за Model 3 в Европа, като се чака този брой да нарасне. Първите две партиди се чака да дойдат в Норвегия и Белгия в границите на седмица или две.

Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР