След почти 10 години отдадена YouTube кариера, влогърът Феликс Шелбърг

...
След почти 10 години отдадена YouTube кариера, влогърът Феликс Шелбърг
Коментари Харесай

PewDiePie е първият ютюбър, достигнал 100 милиона абонати

След съвсем 10 години отдадена YouTube кариера, влогърът Феликс Шелбърг с псевдоним PewDiePie е първият ютюбър, съумял да доближи невероятните 100 милиона клиенти.

В същата седмица Феликс отпразнува и сватбата си с дългогодишната си половинка Марсия с охолно тържество в ботаническа градина в Лондон.

Според WealthyGorilla и CelebrityNetWorth положението на младото семейство възлиза на над 30 милиона $, насъбрани най-много в резултат на 23 милиарда гледания в YouTube, с които може да се похвали PewDiePie.

Самият Шелбърг заяви в едно от последните си видеа, че в никакъв случай не е правел толкоз доста пари, колкото прави сега, с помощта на бързо увеличаващата се база от клиенти през последната една година.

Преди няколко месеца PewDiePie влезе в дуел с индийския YouTube канал за музика T-Series, като разногласието беше кой от двата канала пръв ще доближи заветните 100 милиона клиенти.

През месеците по-късно PewDiePie се радваше на поддръжката на звезди и почитатели, които харчеха от личния си джоб, с цел да издигат рекламни билбордове и да започват рекламни акции в поддръжка на Феликс.

В последна сметка T-Series победи в конкуренцията, само че това по никакъв метод не засегна достолепието на Шелбърг, който продължава да е доста по-напред от сътрудниците си в платформата във връзка с броя клиенти. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР