След победа срещу Кристиан Гарин Григор Димитров се класира на

...
След победа срещу Кристиан Гарин Григор Димитров се класира на
Коментари Харесай

Вдъхновяваща победа на Григор Димитров го връща в Топ 20

След победа против Кристиан Гарин Григор Димитров се класира на полуфиналите на ”Мастърс 1000 ” във френската столица и се завръща измежду 20-те най-силни в света.
Първата българска ракета записа първа победа против 42-ия в международната класация, с който до момента не се е срещал в формален дуел.

Мачът стартира стремително за българина, който поведе с 3:0 след пробив във втория гейм. С уверени дълги разигравания Гришо завоюва първия сет с 6:2.

Втората част протече по-оспорвано до 5:4 за чилийския тенисист. Но опитът на Димитров си сподели думата и в последна сметка той надви със 7:5.

С успеха в четвъртфинала Димитров си подсигурява завръщане в Топ 20, 259 730 евро и 360 точки.

" Фантастична седмица за мен наистина… Засега. Пропуснах “Хелоуин”, само че се намирам на по-добро място - на централния корт тук. Всичко е фантастично досега. Семейството ми е тук, екипът ми… Чувствам се удобно и се надявам да изиграя още два мача”, разяснява Григор.

Мега конфликтът сред Григор Димитров и Новак Джокович на шампионата " Мастърс " стартира през днешния ден, 2 ноември, не преди 15 часа българско време.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР