След по-малко от три месеца работа в парламента депутатът от

...
След по-малко от три месеца работа в парламента депутатът от
Коментари Харесай

Депутат от ИТН напуска Народното събрание

След по-малко от три месеца работа в Народното събрание депутатът от " ИТН " Венцислав Петков е подал искане да напусне Народното събрание. Това се схваща от програмата за работа на Народното събрание до края на седмицата, предава " Дневник ".

Петков отива в изпълнителната власт, само че отхвърли да уточни министерство и пост. По всяка възможност обаче Венцислав Петков ще отиде в Министерството на спорта. В информацията за този народен представител на уеб страницата на Народното събрание се показва, че той е член на комисията по въпросите за децата, младежта и спорта. Освен това, Петков стана народен представител в Народното събрание откакто Радостин Василев от партията на Слави Трифонов стана министър на спорта.

След като Народното събрание гласоподава оставката на Венцислав Петков като народен представител, съгласно листата на " ИТН " с претендентите за депутати от Плевен, би следвало народен представител да стане шестия подред Христинка Иванова, защото петият Димчо Дешев е подал заявление в Централната изборна комисия на 17 февруари да не бъде обявяван за депутат.

Според информация на уеб страницата на " ИТН " Христинка Иванова е координатор на партията в Долна Митрополия.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР