След по-малко от пет месеца след появата на Galaxy Watch

...
След по-малко от пет месеца след появата на Galaxy Watch
Коментари Харесай

Samsung Galaxy Watch Active 2 е тук с цял куп подобрения

След по-малко от пет месеца след появяването на Galaxy Watch Active, Samsung тази седмица показа втора версия на смарт часовниците си с цялостен куп усъвършенствания и нови екстри.

Galaxy Watch Active 2 идват в два размера, като дребният модел е с 1.2-инчов панел, по-голям от този на първия Galaxy Watch Active, а огромният предлага 1.4-инчов екран.

Новите часовници печелят от тъч сензитивни рамки към екрана, които разрешават да направляваме из приложенията на часовника единствено посредством допиране.

Другата огромна вест е, че часовниците към този момент ще могат да вършат ЕКГ, също като последните модели на Apple Watch.

Двата размера Watch Active 2 идват в две разновидности - едната е с алуминиев корпус и е предопределена за спорт и неофициални случаи, а втората е направена от неръждаема стомана, идва с кожена гривна и е планувана за по-формална конюнктура.

Една от готините новости е, че можем да синхронизираме цветовете на лицето на часовниците с цветовете и стила на облеклата ни чрез приложението MyStyle. Това, което би трябвало да създадем, е да щракнем фотография на аутфита ни, а MyStyle ще разпознае главните нюанси и ще ги прелее в екрана на часовника.

Watch Active 2 още веднъж е със мощен фокус върху спортните занятия и може да проучва общо 39 интензивности, като главните седем от тях се задействат автоматизирано.

От Samsung споделят, че новите часовници са с усъвършенствани датчици за придвижване и би трябвало да са още по-акуратни в отчитането на другите типове спорт.

Друга забележителна страна новите смарт часовници на Samsung е, че могат да служат като отдалечено за някои функционалности на смарт телефона ни и по-специално камерата му, стига и той да носи логото на компанията.

LTE версията на Watch Active 2 пък предлага превод от и на общо 16 езика в действително време.

Доставките на новите часовници ще стартират на 27 септември, като базовите модели на дребния Watch Active 2 ще костват 279 $, а огромният - 299 $. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР