След по-малко от месец София ще посрещне своите високопоставени европейски

...
След по-малко от месец София ще посрещне своите високопоставени европейски
Коментари Харесай

София посреща Председателството на ЕС с губернатор антисемит, хомофоб и побойник! Лиляна Павлова няма ли да каже нещо по темата?

След по-малко от месец София ще посрещне своите високопоставени европейски посетители, идващи за Председателството на България на Европейски Съюз, отпред със абсурден губернатор. Става дума за дясната ръка на Волен Сидеров, Илиан Тодоров. Същият, който преди няколко години се правеше на нарко-хрътка пред НАТФИЗ дружно със своя необут Волен.
Френетичните антисемитски прояви на Тодоров от дълго време потресоха съвсем всички родни публицисти, само че те някак съумяха да останат в страни от необятното обществено внимание. Нека напомним, че преди време Тодоров разгласи Btv за „ еврейска телевизия “, като остана малко с цел да прати водещите Генка Шикерова и Константин Караджов на екскурзия в Аушвиц. Повод за следващата му нервност стана въпросът на публицистите, с какви пари Тодоров е посетил Куба?
Естествено регионалният на София не съумя да даде логичен отговор, само че с цел да добави облика си на военизиран-националист с лабилна нервна система, заяви на колегията комизма, че с Волен били в „ няколко дни “ „ някъде “ в Куба с цел да разясняват „ колониализма “.
Същият, не просто ненавижда публицистите, само че стигна до там, че преди време нападна Националната телевизия с цел да се саморазправя с сътрудници поради материал, който негово величество „ Динко от Атака “ не харесал, защото осмивал „ Голата Маха “, Сидеров.
Половин година по-късно Илиан Тодоров взе участие и в опит за абордаж и на третата огромна национална телевизия – Нова ТВ. Тогава Тодоров атакува няколко посетители взели участие в предаването на Милен Цветков.
Комедията е цялостна, защото точно този неразбираем политически индивид през днешния ден е регионален шеф на София и ще би трябвало да посрещне високопоставените посетители идващи от Европейски Съюз у нас.
Същият, който разгласи преди няколко години, същите тези посетители и ръководители на Европейски Съюз за „ заболели политици, които ръководят Европа от името на гей-лобита и трансформират съюза в аморално сборище от хомосексуалисти “.
Обидите на Тодоров обаче надалеч не свършават с това. Той захапа и хората на изкуството, като заяви по малкия екран, че „ 75 % от хората на изкуството са хомосексуалисти и дегенерати “. Днес същият се готви да се изтъпани пред същите тези хората, които наскърбяваше през вчерашния ден, към този момент обаче облечен с новата одеждa на широкоскроен европеизиран демократ.
Всъщност надали има смисъл да се потвърждава с огромни елементи, че личността Илиан Тодоров е крупна засегнатост за целият Европейски Съюз и концепцията, която тази организация носи. Най-малкото е унизително и срамно това лице да бъде отпред на софийска област по време на едно от най-важните събития за европейска България. Ситуацията става още по-жалка поради обстоятелството, че през 2010 година Тодоров изнася теоретичен отчет на тематика: „ Опасността от придобиване на оръжия за всеобщо заличаване от страна на терористични организации “. Жалка и комична картинка, тъй като точно хора като Илиан Тодоров се явяват самобитни терористи за личния си народ, а безумните им обиди към евреи и други етнически и маргинални групи, са по-страшни от всяко друго оръжие за всеобщо заличаване.
И няма по какъв начин да забравим, по какъв начин Тодоров се биеше и псуваше пред НАТФИЗ, вместо да посети едно театрално зрелище там.
И няма по какъв начин да забравим, по какъв начин същият разгласи НАТФИЗ за нарколаборатория, а не за център в който се раждат младите гении на България.
Илиан Тодоров е засегнатост за Европейски Съюз, само че на първо място е засегнатост за България и за това ръководство на Бойко Борисов. На всички ни е ясно, че самият министър председател добре знае, що за знамение е губернатор на столицата. Това добре си проличава от коментара на Борисов при назначението на Тодоров за регионален шеф на София: „ Аз просто нямах различен вид, патриотите упорстваха за това предопределение “.
Да, несъмнено е било по този начин. Днес обаче има нови действителности. А те постановат едно просто и обикновено придвижване от страна на актуалното българско държавно управление – вън на Илиан Тодоров от властта!/NBOX.BG
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР