След по-малко от месец навлизаме в годината на Металния Плъх,

...
След по-малко от месец навлизаме в годината на Металния Плъх,
Коментари Харесай

Това е цветът на 2020 година!

След по-малко от месец навлизаме в годината на Металния Плъх, само че кой ще бъде най-актуалният цвят за идващите 12 месеца?

The Pantone Color System е най-голямата система за съчетание на цветове в света. Още с началото ѝ през 1963 година компанията бързо се трансформира в най-лесния и бърз метод да бъде позволен някакъв цветови проблем.

Базата данни на Pantone разполага с безусловно всички нюанси на другите цветове, които имат своя съответен номер и вършат работата по класификацията, съчетанието и избора, доста по-лесна, в сравнение с в миналото е била. Вече повече от 40 години екипът на компанията сортира и цвета, който се допуска, че ще господства през идващите 12 месеца.

През 2020 най-актуалният цвят ще бъде...


КЛАСИЧЕСКО СИНЬО
...или другояче казано, " honest ", както е записано в формалното изказване на компанията, което продължава: " заложено е в душeвността ни като успокоителен цвят.

Цвят, който свързваме с чистотата на небето ".

Ако би трябвало да бъдем напълно съответни, 2020-а ще бъде подвластна на колорит №PANTONE 19-4052, който можем да преведем като " класическо синьо ". Това е колорит, който предлага успокоение във време, когато към нас е цялостен безпорядък. С други думи, съвършен освен за стилните ни решения през новата година, само че и за всеки един ъгъл от вкъщи с началото на новото десетилетие.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР