След по-малко от месец е Денят на влюбените, а само

...
След по-малко от месец е Денят на влюбените, а само
Коментари Харесай

Meче от рози - чудесен подарък за любимата

След по-малко от месец е Денят на влюбените, а единствено след два месеца идва Денят на дамата. Мислите ли към този момент с какво ще зарадвате обичаната жена?

А кой не би се почувствал обичан, в случай че получи , направено от най-красиво завършените рози? Независимо дали става въпрос за добър другар, за член на фамилията ви или за дамата на живота ви, всеки може да се почувства обичан с мечето от рози.

 УНИКАЛЕН И ЦЕНЕН СПОМЕН ЗА ГОДИНИ НАПРЕД

Със специфичните декоративни рози тези мечета устоят дълго време. Използвайки качествени материали, мечето от рози остава един специфичен спомен за всеки, който го е получил. Мекият, първокачествен дизайн на розите ги кара да наподобяват, а и да се усещат, като същински, свежи рози. Обикновено може да избирате всред няколко цвята, с цел да сте сигурни, че подаръкът ви дава отговор на стила на този, на който го подарявате.

Цветята са компактно прикрепени едно до друго и ще останат непокътнати от пет до седем години, като към момента ще наподобяват толкоз красиви, колкото в деня, в който сте ги подарили.

 

УСМИХВА съдебна експертиза НА ВСИЧКИ И НАВСЯКЪДЕ

Още щом погледнете мечето от рози, ще видите или пък за себе си. Това, което прави тези мечета още по-страхотни, е, че въобще не е належащо да бъдат дарове! Те са един обаятелен метод да създадеш неповторим фон на всяко място и да му придадеш сладостен и шеговит тип. Поради трайността на розите, няма потребност да се притеснявате, че ще изчезнат бързо или ще бъдат унищожени.

Ако пък сте фотограф или интериорен дизайнер, тези мечета от рози могат да се употребяват, като атрибут или фон, с цел да ви откроят с неповторим жанр.

 

ПОДДРЪЖКА

Почистването е елементарно, като мечето просто би трябвало да се изтупа от събралата се прахуляк. Най-добре е да се пази от директна слънчева светлина, с цел да се подсигурява, че цветът ще трае толкоз дълго, колкото мечето от рози!

 

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР