След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в

...
След по-малко от година, откакто Зейнеб Маджурова започна работа в
Коментари Харесай

Зейнеб избра царски имена за новородените близначки

След по-малко от година, откогато Зейнеб Маджурова стартира работа в bTV, се сбогува за дълго с ефира.

Причината за това е, че хубавицата още веднъж е в майчинство. Преди дни тя подари брачна половинка си Стоян Балевски с близначки. Имената, които родителите са избрали да дадат на двете момиченца, са Василиа и София.

Двете момиченца са се появили на бял свят преди термина.

През огромна част от бременността си Зейнеб остана на екран и ловко съумя да я прикрие. Изглежда е заченала малко, откакто е почнала работа в утринния блок на bTV през предходната година. Медията разгласи, че Стоян Балевски има брат близнак, което значи, че близнаците в рода се предават по завещание.

Доскоро се смяташе, че Зейнеб и Балевски не са подписали в гражданското. Предвид обстоятелството, че в формалното известие той бива наименуван „ брачният партньор “, следва че връзката им е била официализирана пред управляващите.
Очевидно Зейнеб е много сеуеверна, откакто до последно съумя да резервира бременността си в загадка, както в действителност направи и първия път.

Изглежда е подбирала доста деликатно тоалетите, с които да се появи пред камера, с цел да не разбере никой, че е бременна.

Засега от bTV нямат желание да сменят водещата, а ще изчакат тя да се завърне на екран.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР