След пиянския скандал на Боровец царската дъщеря избяга в Испания,

...
След пиянския скандал на Боровец царската дъщеря избяга в Испания,
Коментари Харесай

Зъболекар обезобразил княгиня Калина

След пиянския скандал на Боровец царската щерка избяга в Испания, с цел да се скрие от обвиняване и съд

Съд по бързата процедура за шофиране с 1,5 алкохол чака дъщерята на Симеон II . Единствената щерка на някогашния министър председател Симеон  Сакскобургготски стремително е изчезнала от страната, откакто, почерпена с алкохол, помля преграда на паркинг и опита да избяга от мястото на произшествието в Боровец.

Княгиня Калина пренощува в ареста на 19 август и бе освободена. Седмица по-късно обаче управляващите по този начин и не съумяват да й издигнат обвиняване, защото тя е отпътувала за Испания .

Наследницата на царската фамилия е призована да се яви с юрист във вторник, 29 август, в Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи, с цел да й бъде връчено постановлението за привличане към наказателна отговорност. Срещу нея се води следствие по бързо произвеждане за шофиране след приложимост на алкохол . Това значи, че до месец прокуратурата би трябвало да изготви обвинителен акт и да го внесе за разглеждане в съда.

Калина е отказала да даде кръвна проба, а дрегерът й регистрира 1,5 промила .

Очаква се при разнищването на случая да бъде разплетена и мистерия, която заплете брачният партньор й – испанският мореплавател Китин Муньос. Първо той заяви, че Калина евентуално е изпила единствено чаша вино – била доста смутена, тъй като не могла да откри изгубеното си обичано куче. После той изясни, че жена му страдала поради изчезналия си папагал , който отглеждала от две години и доста обичала.

Пиянският скандал обиколи и испанските медии, които наблюдават живота на царското семейство, което живее там десетилетия наред преди завръщането на Симеон у нас. Покрай случая бе припомнено, че Калина е станала жертва на калпави хирурзи, които обезобразили лицето й.  През далечната 1999 г, до момента в който изучавала изкуство в Лондон, ортодонт пробил прекалено много основата на челюстта й . Това предизвикало съществени проблеми, инфектиране и зараза. Година по-късно положението й се влошило и била наранена част от окото й.  Претърпяла интервенция, само че уврежданията от изящен темперамент били необратими.    
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР