След пищна сватбена церемония миналия юли и Бен Афлек само

...
След пищна сватбена церемония миналия юли и Бен Афлек само
Коментари Харесай

Ревност и пиянски изцепки рушат брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек

След обилна сватбена гала предишния юли и Бен Афлек единствено видимо се любуват на любовния си романс. Папараци на „ Мирър “ ги щракнаха през уикенда в следващия обществен скандал, което още веднъж породи подозрения, че връзката им ще приключи като предишния път – с бурна и скандална разлъка.

Това напълно не е първият случай, в който Бенифър, както американските таблоиди назовават двойката, прави обществен цирк единствено за последната година. Напролет Лопес подвигна скандал на брачна половинка си на премиите „ Грами “. Без да подозира, че камерите са ориентирани към нея, малко видео запечата този миг. Общото мнение тогава беше, че Бен Афлек се е появил пийнал на церемонията и Джей Ло по никакъв начин не останала удовлетворена от следващата му алкохолна изцепка.

Според таблоидите аргументите за свадите сред Бен и Дженифър са както неговите постоянни разгулен изцепки, по този начин и патологичната ревнивост на Лопес. Тя никак не била удовлетворена, че брачният партньор й постоянно се среща с някогашната си половинка Дженифър Гарнър, сякаш с цел да бъде по-близо до трите си деца. Така искрите постоянно пламвали, буйният манталитет и на двамата водел до съществени „ скълкновения “ на публични места, а можем единствено да гадаем какво се случва у дома...

Източник: „ Уикенд “

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР