След петгодишно разследване, американският прокурор в щата Делауеър е подал

...
След петгодишно разследване, американският прокурор в щата Делауеър е подал
Коментари Харесай

Синът на Джо Байдън трябва да признае престъпленията, в които е обвинен

След петгодишно следствие, американският прокурор в щата Делауеър е подал документи, показващи, че е реализирано съглашение за признание на виновността. Перспективата е Хънтър Байдън да се съгласи на медикаментозно лекуване и наблюдаване, което евентуално ще го защищити от затвор. Предложената договорка към момента не е утвърдена от арбитър. Не е ясно и по кое време Хънтър Байдън ще се яви пред съда, с цел да признае обвиняванията.

„ Хънтър има вяра, че е значимо да поеме отговорност за тези неточности, които е направил по време на интервал от живота си, белязан със ужас и пристрастяване. Той чака с неспокойствие да продължи възобновяване си, както и да продължи напред “, съобщи юристът му.

53-годишният Хънтър Байдън е работил като юрист и лобист, в това число в Китай и Украйна. Уволнен е от американския флот през 2014 година след позитивна проба за кокаин.

Хънтър Байдън от дълго време е обект на интерес от страна на републиканците, които настояват, че покупко-продажбите му в чужбина демонстрират...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР