След период на обилен сняг, заледени пътища и температури под

...
След период на обилен сняг, заледени пътища и температури под
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Метеорологичната служба предупреждава, че „промяната е на път“, тъй като силните ветрове и проливните дъждове ще ударят

След интервал на изобилен сняг, заледени пътища и температури под нулата, смяната е в ход, като уикендът ще бъде по-топло, влажно и прохладно.

Температурите в Балтийско море скоро ще преминат, защото арктическият въздух сега над Обединеното кралство ще стартира да се измества от север и запад от петък, носейки атлантическо въздействие с по-мек въздух, който в последна сметка ще се върне. Но с по-топлите температури идва повече вятър, с ново жълто предизвестие, издадено от Метеорологичната работа, обхващащо цялата страна - като се изключи югоизточната част, Уелс и Северна Ирландия - от 6 сутринта в неделя до 6 сутринта в понеделник.

Предупреждението гласи там могат да бъдат ветрове със скорост до 70 благи в час, удрящи открити крайбрежия, със скорост до 60 благи в час във вътрешността. Очаква се мощни ветрове да попречат на пътуването, да повредят здания и животи могат да бъдат застрашени от летящи парчета, предизвести синоптикът.

Има и жълто предизвестие за времет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР