След първото дуетно парче между рапъра и Слави Трифонов –

...
След първото дуетно парче между рапъра и Слави Трифонов –
Коментари Харесай

Вижте на какво се реши Криско заради Слави Трифонов

След първото дуетно парче сред рапъра и Слави Трифонов – „ Гледай по какъв начин се прави “, двамата към този момент са подготвени с нов шлагер. Парчето е записано и е въпрос на време да бъде публично показано, написа „ България през днешния ден “. Това е втори взаимен план за Криско и Слави в границите на половин година.

Първата им обща ария – „ Гледай по какъв начин се прави “, счупи всички върхове. Сега Криско и Слави са решили да вдигнат още по-високо летвата и новото им дуетно парче няма да е в типичния за рапъра род. В песента ще вземат участие и музикантите от „ Ку-ку бенд “. „ Слуховете са правилни. Имаме втори дует! Този път към нас се причисляват и великите музиканти от „ Ку-ку бенд “, признава Криско.

Слави и Криско се сближили доста около фотосите на първото им парче. Затова Трифонов реши да даде графа на габровеца в шоуто си, което обаче се оказа не доста печеливш ход на тв водещия и той бързо я смъкна. Въпреки това Слави вижда голям капацитет в Криско и самодейността за нова дует сред двамата идва точно от Трифонов. Рапърът удостоверява и незабавно стартира да приготвя новата им ария. Заради примамливата оферта на Дългия Криско даже сменя жанра си, въпреки че не е ясно по какъв начин ще реагират почитателите на смяната. На рапъра му следва и огромно турне зад Океана.

В обществената мрежа Инстаграм пък Криско реши да сложени една дребна задача на своите почитатели. „ Ако Слави беше рапър, по какъв начин бихте го нарекли “ “, пита Криско. Под обявата валят хиляди забавни оферти.

„ Славимен “, „ Трифона “, „ Патерица “, „ Големият Слави “, „ Триф “, „ Дългият език “, „ Рапслав “, „ Славчу “, са единствено дребна част от предложенията за рапърското име на тв водещия.

Феновете на рапъра и шоумена тръпнат в очакване на новия им шлагер, който към този момент е записан и чака формалната си премиера. Дали и той ще има същия триумф като „ Гледай по какъв начин се прави “, или Слави и Криско ще надминат себе си, следва да забележим.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР